Aquí tenim al Blai, el dr Sales júnior!

Què podem esperar d'un fill i nét de dentistes? Doncs efectivament, s'ha criat a la clínica. Va començar a fer d'ajudant als 16 anys, quan sortia de l'institut. I a partir del 2012, quan es va llicenciar en Odontologia, hi treballa com a dentista.

Tants anys ficat a la clínica, aprenent de tots els dentistes que hi han anat passant, l'han convertit en un obsessionat en tenir cura de les dents dels nostres pacients. Amb frases mítiques com "a part del raspall, fas servir algun sistema per netejar entre les dents?" o "com portem això de deixar de fumar?", sempre està intentant que els pacients millorin la seva salut bucodental.

I durant les vacances, què fa? Doncs més dents! S'apunta a totes les iniciatives solidàries i de cooperació que pot: ha estat amb Dentistas sin Fronteras a Nicaragua i al Senegal (5 vegades!), va participar en l'iniciativa del Col·legi de Dentistes per atendre els refugiats a Grècia tant en l'organització com sobre el terreny, dues vegades; i el 2018 es va passar 4 mesos a la selva de Chiapas (Mèxic) atenent a la població de les comunitats indígenes i formant dentistes locals (aquest cop el seu pare ja patia que s'hi quedés).

Ja ho veieu, dentista des del naixement... Deu tenir flúor a les venes🦷